18034058_1650426424986632_2773662021148574984_n

Sinun taistelusi!

Motivaatio on tärkeä ase taistelussasi paremman olon ja onnellisuuden puolesta!

Se on oikeastaan tärkein, se ohjaa kaikkia tekojasi ja valintojasi.
Motivaatiota ei saa pitää itsestäänselvyytenä, koska joku aamu sinä heräätkin ilman motivaatiota, jos et ole sitä ruokkinut ja vaalinut, sisäistänyt sitä, että mikä sinua oikeasi sisimmässäsi motivoi!
Tulee hetkiä, jolloin motivaatio on hukassa, mutta tämmöisillä hetkissä pitääkin palata siihen hetkeen, jolloin motivaatio oli katossa asti! Mieti, mikä se fiilis oli silloin, mitä silloin halusit ja ajattelit, mikä sai sinut liikkeelle, mikä sai hymyn kasvoillesi, mikä sai sinulle sen huippu mahtavan olon -motivaation?

Sinun taistelusi lähtee motivaatiosta!

Motivaatio on tila, jolloin uskot 100%:sti itseesi ja unelmiisi! Ja näin sen kuuluukin olla. Et saa menettää uskoa itseesi, koska sinä olet se ainut ihminen joka voi tehdä asioihin muutoksen. Sinä olet se joka herää aamulla ja päättää ottaako aamupalaksi jotain ravintorikasta vai sokerimuroja? Vai jätätkö kokonaan syömättä?
Sinä olet se, joka tekee valinnan töiden jälkeen, että lähdetkö kävelylle ja venyttelemään? Vai onko sohva ”””parempi””” paikka tuolloin?
Sinä päätät miten ajattelet itsestäsi ja elämästäsi -katsotko totuutta silmiin ja olet rehellinen itsellesi? Vai kaunisteletko ja selittelet itsellesi asioita, jotta voisit pysyä siellä mukavuusalueella?

Sinä päätät miten käytät aikasi, miten ajattelet itsestäsi, mitä teet elämälläsi ja mihin suuntaan olet kokoajan menossa!
Sinä olet vastuussa siitä, että kaadutko taistelussasi mukavuusaluetta vastaan ja päästät otteen irti onnellisuudestasi vai taisteletko unelmiesi puolesta?
Taistelet itsesi takia, koska kukaan muu ei tee sitä puolestasi, se on sinun tehtäväsi!

Voitkin nyt päättää onko tämä SE hetki, onko tämä se päivä mistä lähtee onnistumisesi? Uusi elämäsi? Eikä ole peruutusnappia tai takaovea jonne poistua tai jota painaa, kun pelko meinaa ottaa vallan (”feel the fear and do it anyway”) tai epäterveelliset valinnat huutavat nimeäsi! Nyt tehdään vahvoja -pysyviä päätöksiä, eikä päätöksiä jonka taakse mietit aina jonkun poistumisreitin valmiiksi, koska pelkäät enemmän epäonnistumista, kuin uskot onnistumiseesi! Tähän tulee tehdä muutos!
Miten voit onnistua jos olet jo valmiiksi päättänyt, että epäonnistut ja pohjustat sitä pakoreittiä enemmän kuin, sitä reittiä jolla onnistut? ..Hmmm…. miten voi epäonnistua jos takapoistumisovea/reittiä ei olekkaan? Vaan aina pitää nousta ja jatkettava eteenpäin? Tottakai onnistumisen reitti on kaksi kertaa hankalampi, jos se olis helppo niin kaikkihan me oltaisiin jo onnistuttu!

Nyt on sinun aikasi päättää, että oletko lopunelämää siinä missä nyt oletkin vai onko sinusta parempaan? Annatko itsellesi taas tien vanhoihin rutiineihin? Vai rakennatko uutta reittiä kehittyäksesi -ollaksesi parempi itsellesi ja muille sekä ennenkaikkea onnellisempi?
Annatko onnistumisen reittien pienten ja vähä isompien pomppujen lannistaa sinut vai opitko niistä ja kasvat ihmisenä terveemmäksi vahvemmaksi ja onnellisemmaksi?
YLITETÄÄN mukavuusalueen kynnys mahdollisimman useasti, koska siellä kehittyy ja kokee niitä huikeita fiiliksiä joita ei tutulla mukavuusalueella samassa mittakaavassa tunne!

Kaikki mitä ajattelet (huom. itse päätät mitä ja miten ajattelet asioista/itsestäsi) vaikuttaa siihen mitä teet, päätäkkin ajatella toisin, ajattele mahdollisimman positiivisesti ja kehittävästi kaikesta! Kehu jatkuvasti itseäsi asioissa joissa olet jo onnistunut!
Sinä olet juuri sitä mitä itsestäsi ajattelet, päätäkkin nyt oletko epäonnistuja vai voittaja? Te ketkä päätitte olla voittajia luultavasti hymyilette nyt leveästi, koska tiedät unelmiesi olevan mahdollisia ja se fiilis vie sinua eteenpäin!
Ollaan kaikki oman elämälle supersankareita supervoimineen, me voitetaan elämän haasteet kunhan ei luovuteta! Sinun tärkein tehtäväsi onkin huolehtia, että olet itse onnellisin ihminen elämässäsi ja terve kokonaisuus 🙂 Olet sen kaiken arvoinen <3

Jos olet nyt päättänyt tehdä muutoksen, olla taistelija, niin sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin sillä minä olen siinä sinun apuasi! 🙂
http://www.hyvinvointivalmennus.fi/yksilovalmennus <—- Pistä viestiä ja kysy tarjousta juuri sinun tarpeisiisi!
Jos asut kauempana kuin Pyhtää – Kotka – Hamina – Inkeroinen akselilla, niin lähde mukaan nettivalmennusryhmään: http://www.hyvinvointivalmennus.fi/nettivalmennus – Onnistutaan yhdessä!

Kaikkiin valmennuksiin olet tervetullut omana itsenäsi! <3

Hymyterkuin Nina 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest