Onnellinen ja terve minä

Moikka sinulle! 🙂

Voit heti taputtaa itseäsi olalle, koska olet jo ottanut ensimmäisen askeleen kohti onnistumistasi tänne sivuille tullessasi! Jokainen ollemme oman elämämme supersankareita ja meidän tehtävänä onkin pitää huolta itsestämme <3 Minun tehtäväni on valjastaa sinun sisällä piilevä salainen voimasi jonka avulla onnistut varmasti!

Minä olen Nina Hosko Hyvinvointivalmennus.fi:n perustaja. Yritys edustaa minulle tärkeitä arvoja kuten mm. hyvä olo, liikunnan ilo, rentous, maalaisjärki, pysyvät tulokset + muutokset – ei kuureja, läsnä olo, itsensä ylittäminen, itsensä rakastaminen, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja onnellisuus.

Valmennan kolmella eri tapaa: Yksilövalmennuksia, ryhmävalmennuksia, nettivalmennuksia. Teen yhteistyötä muutaman huikean valmentajan kanssa, jotka valmentavat hyvinvointivalmennus.fi:n ryhmiä toisilla paikkakunnilla.

Kaikista edellämainituista löydät lisäinfoa täältä kotisivuiltani.
Koko minun tarinani voit lukea blogistani.

Onnistutaan yhdessä!
Terkuin valmentajasi Nina 🙂