22014859_1742358775777671_237678138_n

Ole läsnä tässä ainutlaatuisessa hetkessä!

Ole läsnä muille ja erityisesti itsellesi, tämä on sinun hetkesi!

Tuli tuossa jokunen viikko sitten puhuttua yhden valmennuksessa olevan ryhmäni kanssa tärkeästä aiheesta.. Nimittäin läsnäolo, hetkeen pysähtyminen ja hetkessä eläminen, tämän hetken tiedostaminen.
Nykyään kaikilla on kiire paikasta A paikkaan B ja silloin, kun ollaan paikassa B niin pitäisi jo suunnistaa kohti C:tä. Jos on aikaa pysähtyä niin se pyhitetään somelle tai netfixiin tmv. jossa pääsee pakoon omia ajatuksiaan tai elämäänsä tai sitä kiirettä jonka itselleen on järjestänyt samalla unohtaen sen, että me ollaan Tässä ja Nyt.

Suosittelenkin heti aluksi jokaista miettimään, että:
A) Miksi Järjestät kiireen (huom. itse on aina vastuussa kiireestään)?
B) Mihin sinulla on oikeasti kiire?
C) Voisiko asiat priorisoida jatkossa toisin?
D) Mikä on tärkeintä loppupeleissä?
E) Voittaako some jatkuvasti taistelun läsnäolon ja poissaolon välillä?

Jos pyhitetään sunnuntai näinkin syvälliselläkin aiheella, niin tehdään se sitten kunnolla!
Eli kysymys kuuluukin, mitä sinulla oikeasti on, muutakuin tämä hetki? Jäljelle jää muistot -menneisyys ja kiire -tulevaisuus.
Menneisyys on nimensä mukaan mennyttä, sitä ei saa takaisin. Menneistä on hyvä oppia ja menneisyys on tuonut sinut tähän hetkeen, tähän pisteeseen jossa Nyt olet, joten menneisyyttä on hyvä myös ymmärtää, mutta sitä on turha jäädä murehtimaan, koska se ei muuta mitään.
Okei, sitten meillä on myös se tulevaisuus, joka suurimmalla osalla tänä päivänä näyttää kokoajan vain kiireisemmältä. Tulevaisuus on aina arvoitus.
Mutta jos nyt aletaan järkeviksi, niin menneisyys on mennyttä aikaa ja tulevaisuus tulevaa aikaa (jota pidetään liian usein itsestäänselvyytenä, joten tätä hetkeä ei arvosteta samalla tavalla) näitä sinulla ei oikeasti ole, ne ei ole tässä ja nyt! Päästäänkin taas siihen, että ainut asia mitä sinulla oikeasti on on tämä hetki JUURI NYT.
Tämä hetki… niin herkkä ja ainutlaatuinen, kuin se onkin, niin se usein sotkeutuu ja menettää arvoaan, koska et ehdi siitä nauttimaan, moni ei edes ehdi tiedostamaan sen läsnäoloa.
Milloin viimeksi pysähdyit, katsoit ympärillesi ja hymyilit? Tiedostit, että loppupeleissä sinulla on kaikki hyvin ja olet huikea tyyppi ja elossa!

Miltä sinun Tämä hetki näyttää? Katso ympärillesi, vedä syvää henkeä ja hymyile
Onnellinen voi olla vain tässä hetkessä, et menneessä tai tulevassa, onni on NYT! Sinä olet NYT!
Lupaan sinulle, että kun alat tiedostamaan yhä useammin tätä hetkeä ja alat olemaan enemmän läsnä itsellesi ja muille, tiedostat, että oletko oikeasti onnellinen, voitko hyvin, mikä sinun tarkoitus on. Toki moni järjestää kiirettä juuri sen takia, koska tässä hetkessä on rankka/vaikea/huono olla, mutta ei se pakenemalla muutu.
Nyt on sinun aika tehdä muutoksia, koska sinä olet oman elämäsi päähenkilö, ei kukaan muu.
Tiedättekin varmasti jo, mutta hyvä kerrata. Rohkeus ei ole sitä, ettei koskaan pelkää mitään, vaan sitä, että tekee asioita siitäkin huolimatta, että pelkää. ”Feel the fear and do it anyway”

Tiivistetään… Älä pelkää kokea tätä hetkeä, elää tässä ja nyt! Ala tiedostamaan miltä sinusta tuntuu tässä hetkessä, hymyile!
Eletään sillä asenteella, että jokainen hetki on lahja ja ainutlaatuinen, koska sitähän ei saa koskaan takaisin. Miten sinä käytät tämän ainutlaatuisen hetken?

Hymyterkut Ninalta
Ainutlaatuista tätä hetkeä juuri sinulle!