5555

Aamun liikkuvuusrutiinilla boostaat päiväsi uudelle tasolle!

Aamun liikkuvuusrutiinilla BOOSTIA päivääsi!

Pieni arvoitus heti alkuun: Se kestää 1-10min, se saa veren kiertämään, mielialan positiivisemmaksi, nivelet liikkeelle ja sen jälkeen hymykin irtoaa herkemmin.. Mikä se on?

..Sehän on aamun liikkuvuusrutiini!

Aamun liikkuvuusrutiini on muuttanut omaa elämääni paljon paremmaksi.
Aivan ensimmäisessä bloggauksessani kerroin omaa tarinaani siitä, että miten terveyteni romahti (lue siitä tästä)… Seurauksena kroppani alkoi oirehtia monin tavoin mm. välilevynpullistuman muodossa… kun elimistö ei enää toiminut optimaalisesti, ei se myöskään pysynyt terveenä.
Moni osaa samaistua selkäongelmiin ja selän kiputiloihin, eikö?

Aamurutiinini on ollut yksi isoimmista avuista joita teen päivittäin, jotta selkä, mieli ja yleistila omassa kropassa ja elämänlaadussa säilyisi ja menisi päivä päivältä parempaan!
Aamurutiinin tarkoitus on saada ranka, nivelet, lihakset ja lihaskalvot liikkeelle sekä happi ja veri kulkemaan paremmin! Eli elimistö käyntiin uuteen päivään!
Aamurutiinin positiivinen vaikutus ei tule vasta kuukausien toistojen myötä vaan se tulee heti jo ensimmäiseltä kerralta ja vain paranee viikkojen edetessä.
Kun heti aamusta käy rauhassa läpi kropan liikeratoja ja hengitystä lähtee päivä käyntiin täysin eri tavalla. Monet selkäkivut, polvi- ja muut nivelongelmat vähenevät ja osalla asiakkaistani ne ovat myös jääneet kokonaan pois!

Aamurutiinin positiivinen vaikutus yltää myös fyysisistä hyödyistä mentaalipuolellekin!
Tiesitkö sinä itse sitä, että SINÄ itse voit päättää heti aamusta sen, että otatko päivän vastaan hymyssä suin positiivisella ajattelumallilla vai kaavoihin kangistuneesti?
Aamurutiini on hyvää aikaa myös kasata omaa mieltä.
Yön jälkeen aivot ovat puhdistuneet ja heti herättyä onkin parasta lähteä visioimaan omaa onnellisuutta ja elämäänsä puhtaalta pöydältä! Aamurutiinin aikana mietin aina yhden asian jota tänään teen, jotta tästä päivästä tulisi astetta parempi ja veisi pidemmällä tähtäimellä minua kokoajan onnellisemmaksi ja terveemmäksi. Monesti se ”yksi asia” saattaa olla jonkun mielenkiintoisen kirjan lukeminen, meditointi, foamrollailu.. joskus päätän, että tänään kehun poikkeuksellisen paljon asiakkaitani, läheisiäni, koiraani tai muita kanssakävijöitä.. joskus päätän, että tänään olen ”lapsellisen” onnellinen pienistäkin asioista kuten hienosta kelistä, upeasta auringon noususta tai laskusta jne. Se yksi asia voi olla joku konkreettinen pieni juttu, tai mentaalipuolen kehittämistä positiivisemmaksi tai mitä tahansa joka vie sinua itseäsi kohti onnellisuutta.
Pidemmällä tähtäimellä nämä pienet asiat joita päivittäin ole tehnyt itsesi vuoksi vievät sinua isoja harppauksia eteenpäin kohti onnellisuutta ja ”mielenrauhaa”. Näin olet tyytyväisempi itseesi ja elämääsi, voit paremmin sekä fyysisesti että henkisesti.
Aamurutiini tulisi suorittaa heti herättyä ensimmäisenä asiana, ennenkuin arjen rutiinit ja kiire ottavat taas otteensa.

Eli tiivistettynä:
Laita herätyskello soimaan 5min aiemmin kuin ennen, varaa lattialle vähän tilaa ja jumppamatto.
Tee 2-6 liikkuvuus/jooga/venytys liikettä ja ota aikaa syviin hengityksiin ja oman onnellisuuden visiointiin.
Näin parannat elämääsi heti ensimmäisestä kerrasta lähtien!

Jos kaipaat ohjattua liikettä aamuusi tule testaamaan 8viikon AamuFlow valmennusta!
Tämän valmennuksen tarkoitus on juuri yllämainittujen asioiden sisäistäminen ja hyvän olon, onnellisuuden, terveyden boostaaminen!
Lue lisää tästä: https://www.hyvinvointivalmennus.fi/valmennukset/kotka?product_id=353
Käytä ilmoittautumisen yhteydessä koodia: ”FLOW” niin saat 10%:n alennuksen valmennuksesta! 🙂

Hyvä aamunvalmennus on myös Aamuvirkku -valmennus. Siellä on liikkuvuusharjoittelun lisäksi myös lihaskuntoliikkeitä.
Lue Aamuvirkku -valmennuksesta lisää tästä: https://www.hyvinvointivalmennus.fi/valmennukset/kotka?product_id=337

Tässä muutama vinkkiliike, laita kokeiluun ja kerro miltä tuntui! 🙂
Tee jokaista liikettä 2-10 toistoa, yhdistä mukaan rauhallinen hengitys, rauhoittuminen, läsänäolo ja oman hyvinvoinnin visiointi <3

Toivottavasti tykkäsit kirjoituksestani ja sait siitä jotain uutta elämääsi. Saa laittaa jakoon ja kommentoida! 🙂
Tsemppiä päivääsi ja hymyillään kun törmätään!

Hymyilevin terkuin Nina Hosko Hyvinvointivalmentaja

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest