Tietoa hyvinvointivalmennuksesta

Tietoa hyvinvointi- valmennuksesta

Liikuntaa ja hyvää oloa aloittelijoille ryhmän tuella.

Hyvinvointivalmennus.fi tarjoaa parhaan tavan aloittaa säännöllinen liikunta ja oppia syömään terveellisesti. Hyvinvointivalmennus on tarkoitettu sinulle, joka et kaipaa kuntosalien tarjoamaa sporttista menoa ja meininkiä vaan haluat aloittaa hyvän olon tavoittelun rauhallisemmin. Olet ehkä ylipainoinen ja haluat oppia syömään terveellisesti säännöllisen liikunnan ohella.

Valmennusryhmä koostuu yleensä 7-12 henkilöstä, joilla kaikilla on sama toive: voida paremmin. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa samaan aikaan ennalta sovitussa paikassa. Liikuntapaikka voi olla vaikka kyläkoulun kuntosali, uimahallin jumppasali tai sään salliessa syrjäinen puisto.

Valmennus on suunnattu meille tavallisille ihmisille. Kamppailet ehkä ylipainon kanssa tai haluat vain saada säännöllistä liikuntaa elämääsi. Kaikkihan me tiedämme, että sohvalta ylös nouseminen on se vaikein askel! Kun lähdet mukaan valmennusryhmään lupaat itsellesi osallistua kerta viikkoon tapahtuvaan liikuntahetkeen johon voit tulla täysin omana itsenäsi ja lähteä hymyssä suin.

Olet jo ottanut ison askeleen kohti hyvää oloa ja onnistumisen tunnetta kerta olet sivullamme. Tehdään yhdessä pysyvää muutosta elämääsi jota et kadu! Ilmoittaudu ryhmään ja voit laskea epävarmuuden ja huonon omantunnon taakan harteiltasi, koska nyt olet matkalla oikeaan suuntaan ammattilaisten ja ryhmän johdolla! Valmentajat ja ryhmäläiset ovat sinua varten, jotta me kaikki onnistutaan saavuttamaan se henkilökohtainen hyvä olo!

 

Eikö valmennuksia järjestetä vielä paikkakunnallasi?

Ota yhteyttä meihin ”ryhdy valmentajaksi” -välilehdessä olevan lomakkeen avulla ja kerro minne toivoisit valmennuksia.
Teemme parhaamme, jotta saadaan sinullekin mahdollisuus valmennukseen!

 

Usein kysyttyä:

Olen reippaasti ylipainoinen, enkä harrasta liikuntaa juuri ollenkaan. Voinko silti osallistua valmennukseen?

  • Ehdottomasti! Hyvinvointivalmennus on paras tapa ottaa ensimmäinen askel kohti henkilökohtaista hyvinvointia!

 

Harrastan jo jonkin verran liikuntaa, mutta haluaisin siihen lisää säännöllisyyttä. Onko nämä valmennukset tarkoitettu minulle?

  • Kyllä on. Valmentaja huomioi jokaisen yksilölliset liikunnalliset tarpeet. Saat myös ruokavalion, joka tukee liikuntaharrastuksiasi.

 

Olen kilpatason fitness -urheilija. Voinko osallistua valmennukseen?

  • Valmennukset ovat tarkoitettuja ensisijaisesti aloitteleville liikkujille, joten nämä valmennukset eivät ehkä palvele tarpeitasi parhaiten.

 

Olkapääni kipeytyy harrastaessani liikuntaa, voinko osallistua valmennukseen?

  • Kaikki liikuntarajoitteet otetaan huomioon valmennuksissa. Kerrothan valmentajalle mahdollisista rajoitteista ensimmäisellä tapaamiskerralla.

 

Minulla maitoallergia, onko ruokavalio minulle soveltuva?

  • Liikuntatuntien lisäksi valmentaja tekee valmennuksene osallistujille ruokavaliot, jotka tukevat jokaisen tavoitteita. Ruokavalio sisältää puhtaita ja ravintorikkaita ruoka-aineita, jotka saavat sinut voimaan paremmin ja olosi kevyeksi sekä energiseksi. Ruokavalion pystyy toteuttamaan myös laktoosittomana/maidottomana ja gluteenittomana. Keskustele asiasta valmentajasi kanssa ensimmäisellä kerralla.

 

Olen vuorotyössä, enkä pääse aina paikalle. Kannattaako minun silti ilmoittautua valmennukseen? Tai entä jos sairastun?

  • Ajattele kokonaisuutta! Olet nyt ottamassa ensimmäistä askeletta kohti parempaa oloa ja jos muutama valmennuskerta jää sairauden tai työn takia käymättä, ei se ole merkityksellistä. Voit aina ”paikata” treenit myös kotona valmentajan ohjeiden mukaisesti.

Tutustu valmentajiin