Timmiksi! (aloitus 9.4.2018)

Lisätiedot

Kesto

Valmentaja

Varaustilanne

Valmennus täynnä

62,00 

Valmennus täynnä

Timmiksi! 5viikon nettivalmennus Sinulle.

Timmiksi! on se erilainen nettivalmennus. Valmennuksessa koet, että se on paljon enemmänkin, kuin nettivalmennus, koska se tulee muuttamaan ajatusmaailmaasi itsestäsi, painonhallinnasta ja elämäsi suunnasta ja samalla tehdään pysyviä helppoja muutoksia arkeesi joiden avulla poltat rasvaa, olet energisempi ja positiivisempi -toimiva kokonaisuus!

 

Kenelle Timmiksi! sopii?

Sinulle joka haluat hylätä vihdoin sen ”aidan matalimman pään” ja olet nyt valmis pysyviin muutoksiin ja oikeisiin tekoihin. Olet valmis jättämään taaksesi jo ne unohdetut ilmaisvalmennukset joihin olet ehkäpä jo osallistunut! Olet valmis sitoutumaan omaan terveyteen ja onnistumiseen!
Miehet sekä naiset ikään katsomatta, tervetuloa voimaan paremmin!

 

Kenelle Timmiksi! Ei sovi?

Tämä valmennus ei sovi heille, ketkä edelleen etsivät kuuria ja sitä ”taikapilleriä” joka muuttaa koko elämän sormia napsauttamalla.
Valmennus ei myöskään sovi heille, jotka eivät ole valmiita poistumaan mukavuusalueeltaan, koska mukavuusalueelta poistuessa alkaa vasta tapahtumaan! Silloin ollaan elossa, koetaan ja tunnetaan asioita, silloin on mahdollisuus onnistumiseen!

 

Valmennuksen hyödyt:

 • opit syömään terveyttäsi tukevasti
 • opit liikkumaan kotona ja kuntosalilla
 • opit optimoimaan liikuntaasi niin, että palaudut, kehityt ja vältät ylirasitukset yms.
 • opit kuuntelemaan kroppaasi ja käyttämään hyödyksi alitajunnan suurta voimaa!
 • opit arvostamaan itseäsi ihmisenä ja juuri sellaisena kuin olet
 • opit huoltamaan kroppaasi, asettamaan tavoitteita
 • saat apuja liikkuvuuden kehittämiseen, foam rollaukseen, nousujohteiseen harjoitteluun jne..

 

Arjestasi tulee vaivattomampaa muutosten rutinoituessa, stressitasosi laskevat, olet energisempi -jaksat touhuta lasten ja puolison kanssa enemmän, kotityöt ja työ tuntuvat vaivattomammilta ja rakastat itseäsi enemmän. Liikkuvuuden lisäännyttyä lihasjumit, päänsäryt, nivelkivut vähenevät ja mielikin on kevyempi. Alat nauttia elämästä aivan eri tavalla, kun saat kokonaisuuden toimivaksi paketiksi!

 

Miten tämä on mahdollista?

Tulemme valmennuksen aikana yhdessä käsittelemään juuri sinun mieltäsi polttavia aiheita, tulet oppimaan paljon uutta ja voit näitä infoja käsitellä ja ottaa arkeesi mukaan juuri sinulle sopivaan tahtiin.
Moni tieto saattaa olla sinulle jo ennestään tuttua ”kyllähän minä kaiken tiedän, että mitä pitäisi tehdä, mutta toteutus on jäänyt” -nyt opetellaankin myös ottamaan niitä oikeasti käytäntöön!

 

Valmennuksen sisältö:

 • suljetun facebook -ryhmän valmennuksessa oleville
 • viikoittain vaihtuvat koti- sekä kuntosaliohjelmat
 • viikoittain vaihtuva liikuntasuunnitelma
 • materiaaleja terveelliseen ruokavalioon
 • valmentajan tuki koko valmennuksen ajan
 • treenivideoita
 • omatoimisen kunnon + mittojen seurannan
 • tsemppikuvakisan, josta paras tsemppikuvan julkaisija saa rahansa takaisin
 • ohjeita liittyen mm. palautumiseen, liikkuvuuteen, ruokavalioon, motivaatioon, tavoitteiden asettamiseen, foamrollailuun jne…

 

Mikset lähtisit mukaan?

Mikä on pahinta mitä voi sattua jos lähdet mukaan valmennukseen?
Pelkäätkö, että arkesi helpottuu liikaa ja paino vain hujahtaa alas? Vai arasteletko sitä, että mitä voisitkin jaksaa tehdä, kun olet energisempi? Ehkä jaksaisitkin paremmin palata takaisin jonkun rakkaan harrastuksen pariin, jonka olet unohtanut? Tai aloittaa uuden harrastuksen?
Sinulla ei ole mitään menetettävää! Saat rahasi takaisin jos et ole valmennukseen tyytyväinen!

 

Toimi juuri nyt!

…koska kohta ”vanha minäsi” ottaa taas vallan ja koittaa kertoa sinulle, kuinka et pysty tähän! Mutta sinähän pystyt! Älä anna kenenkään, myöskään itsesi, väittää mitään muuta!

 

Edellisestä valmennuksesta tuli huippu hyvää palautetta.
Tässä muutamat niistä palautteista:

”Herään nykyään aamulla aikaisemmin kuin yleensä ja otan aikaa itselleni ruokavaliota olen kokoajan pikkuhiljaa vienyt puhtaampaan suuntaan ja olen oppinut nauttimaan tästä hetkestä paremmin eli elämään hetkessä! ja liikuntaan olen lisännyt mukaan liikkuvuusharjoituksia! ”

”Uusia asioita joita teen nyt säännöllisesti: pyrin syömään 3h välein ja mukana on enemmän kasviksia, proteiineja ja hyviä rasvoja. Uskoisinkin, että tämän johdosta syön vähemmän herkkuja Ruuissa on ollut jonkun verran uusia kokeilujakin mm. chiansiemenet, linssit ja kyssäkaali. Aamuisin syön kaurapuuroa, joko ihan perus (marjoilla ja raejuustolla) tai tuorepuuroa väh. tunnin sisään heräämisestä. Aiemmin söin pari leipäpalaa juuri ennen töihin lähtöä. Lihaskuntotreenit ovat nyt olleet säännöllisiä kotitreenien myötä ja kotitreenejä aion hyödyntää jatkossakin Tuossahan niitä projektin tuomia asioita jo tulikin mutta lisäisin vielä, että olo on paljon energisempi kuin aiemmin. Käyn päivätöissä ja aiemmin töiden jälkeen halusi vain maata illat sohvalla, erityisesti perjantaisin. Nyt jaksaa töiden jälkeen tehdä vaikka mitä Olokaan ei ole enää turvonnut ja ”tukkoinen” ja on löytynyt taas liikunnan ilo. Ihanaa kun lihaksissa tuntuu treenien jälkeen! ”

”Kiitos minunkin puolesta ryhmäläisille kivasta tsempistä ja valmentajalle hienosta työstä meidän eteen! olen todella tyytyväinen nettivalmennukseen! <3 ja loppukuulle olenkin varannut jo paikan toiminnallisista ryhmätreeneistä valmennuksessa jota Nina valmentaa, joten siellä sitten jatkuu tämä energinen elämänmuutos, josko sieltä saisi vähän lisäbuustia liikkuvuuteenkin! odotan jo innolla! Mukavaa syksyn ja talven jatkoa kaikille tänne ”

”Oli kyllä erittäin positiivinen kokemus
löysin jotain mielensisäistä tasapainoa tähän yritykseen tehdä kaikkea pienten lasten keskellä arjessa. tuli myös ideaa ja fiilistä jumpata kotona, ja ennen kaikkea muistin, että sen ei tarvitse olla joko – tai, eli että kova treeni tai ei treeniä ollenkaan. kotona jumpatessa saa sykkeitä nousemaan, joskin ne tulee tehtyä monessa erässä kun tulee keskeytyksiä
..keskeytyksien takiahan olen aiemmin luopunut kaikesta jumppaamisesta kotona ”

 

Sinä voisit olla yksi noiden palautteiden kirjoittajista, mieti, että miltä sinusta nyt tuntuisi, kun olet onnistunut? Miltä elämäsi näyttää?
Nämä kaikki hyödyt ja onnistumiset ovat tulleet vain viidessä viikossa! TÄRKEINTÄ onkin ottaa se ensimmäinen askel ja sinulla sen ottaminen ei ole koskaan ollut lähempänä, kuin nyt!
Olen sinua auttamassa koko valmennuksen ajan ja samoin on koko muu ryhmä! Et ole enää yksin 🙂

 

Timmiksi! On viiden viikon nettivalmennus lähellä sinua!

Valmennus auttaa sinua pysyvään elämäntapamuutokseen huumorilla ja aidolla meiningillä!
Opit kaiken tarvittavan ja voit ottaa tietoja käyttöön sinulle sopivaan tahtiin, mieluummin pieniä pysyviä muutoksia, kuin ”kuuri ajattelua”!
Valmennuksen aikana koet jo itsesi elinvoimaisemmaksi, jaksat leikkiä lastesi kanssa enemmän ja kotiaskareet luonnistuvat aivan eri tavalla. Samalla, kuin rasva palaa ja vyötärö kiinteytyy, sinulla tulee olo, että haluat tehdä lisää muutoksia kohti terveempää ja onnellisempaa kokonaisuutta. Sinulla on kokoajan valmentajan ja ryhmän tuki, et ole enää yksin!
Jos et ole valmennukseen tyytyväinen saat rahasi takaisin.

 

Viikko 1:

 • Tutustuminen, aloitusmitat, aloitustestit
 • Aihealueet: nesteytys, hiilihydraatit, ateriavälit, palautuminen
 • Tavoitteiden asettaminen
 • TREENI1 (koti+kuntosali) ja liikuntasuunnitelma1 -julkistaminen + ohjeistaminen

 

Viikko 2:

 • Aihealueet: liikkuvuus, proteiini ja hyvät rasvat
 • Motivointi
 • TREENI2 (koti+kuntosali) ja liikuntasuunnitelma2 -julkistaminen + ohjeistaminen

 

Viikko 3:

 • Aihealueet: nousujohteisuus, rentoutuminen
 • Puoliväli fiilikset + mittaukset
 • TREENI3 (koti+kuntosali) ja liikuntasuunnitelma3 -julkistaminen + ohjeistaminen

 

Viikko 4:

 • Aihealueet: tavoitteiden tsekkaus, motivaation säilyttäminen, ravintolisä + superfood vinkkejä
 • TREENI4 (koti+kuntosali) ja liikuntasuunnitelma4 -julkistaminen + ohjeistaminen

 

Viikko 5:

 • Testien ja mittojen uusinta
 • Aihealueet: jatkon suunnittelu ja tavoitteet
 • TREENI5 (koti+sali) ja liikuntasuunitelma5 -julkistaminen + ohjeistaminen

 

62e on pieni hinta siitä, että voit paremmin koko lopun elämääsi! Läheisesi, perheesi ja lapsesi saavat myös tsemppiä parempiin elämäntapoihin. Sinun hyvä olo heijastuu muihin ja tarttuu 🙂
Lähde siis mukaan valmennukseen!

 

Hymyterkuin valmentajasi Nina 🙂

Minusta voit lukea lisää:
https://www.hyvinvointivalmennus.fi/nina-hosko
http://www.hyvinvointivalmennus.fi/hnyvinvointivalmennus-blogi/minun-tarinani
https://www.facebook.com/hyvinvointivalmennus/
https://www.facebook.com/NHhyvinvointivalmentaja/